Schyssta skor i Kungsbacka & Göteborg?

Att man måste hålla vätskebalansen jämn vid träning för att prestandan ska vara så optimal som möjligt vet ni nog om ni är inne på gatorade.se. Men det är minst lika viktigt att ha bra skor. Vid löpning och sporter som kräver att man springer så är det många som inte bryr sig så värst mycket om vad det är för skor man använder, men faktum är att skorna kan ha en stor inverkan på ditt presterande. Häromveckan var jag ute och letade bland skobutiker i Göteborg, Kungsbacka & till och med Borås. Många av butikerna har kunnig personal som hjälper dig att välja ut rätt sko som passar dina förutsättningar. Vissa affärer har till och med springband där man kan testa skorna medans någon tittar på och avgör om du springer på rätt sätt, eller på ett sätt som kan orsaka skador i framtiden.

u90i9mkl9

Vad gäller utbud så tyckte jag att det var ganska många som hade ett relativt bra sortiment. Framförallt intersport, stadium och dom andra större sportbutikerna som säljer skor. Men en annan butik där jag blev överraskad av storleken på sortimentet var Visko. Personalen var även väldigt hjälpsam även fast jag inte köpte något i slutändan. Priserna var inte så farliga heller, så jag kan absolut rekommendera dom.

Skulle vara kul att få höra vad ni använder för skor vid träning och var ni köpte dom, så lämna jättegärna en kommentar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *