Insättningsbonus – Låt inte spelbolagen lura dig

insattningsbonusHar du tänkt börja spela hos spelbolag? Då har du säkert hört talas om alla olika bonusar som finns. Nu för tiden finns det så många spelbolag på marknaden att de måste slåss för att fånga kunder. Något spelbolag startade med insättningsbonus och andra bonusar, vilket gjorda att resten av spelbolagen hängde på för att inte tappa kunder. Nu finns det knappt ett enda spelbolag utan bonusar.

Men det är viktigt att förstå vad dessa bonusar handlar om. Spelbolag kan vara luriga, och allt de vill är att du skapar ett konto på deras hemsida och sätter in pengar. Med pengar på kontot kommer du med största sannolikhet spela med dem, och de allra flesta förlorar pengarna. Så är det enligt statistiken, och så blir det för de flesta som spelar. Detta vet spelbolagen.

Så när det med stora bokstäver står något i stil med ”1000KR GRATIS SPEL SOM NY KUND” kan det tyckas vara helt fantastiskt. Men var på din vakt, de allra flesta spelbolagen har kryphål. På oddsbonusar.se/insattningsbonus listas mängder med olika spelbolag och deras bonusar. Du kan även läsa de olika kraven som spelbolagen har.

Låt mig ge dig ett exempel

Du skapar ett konto hos spelbolaget bet365 och får 100 % extra i insättningsbonus upp till 1000kr. Sätter du in 500kr får du 500kr extra, sätter du in 1000kr får du 1000kr extra. Det låter som om du får 1000kr. Men kraven finns där. För att få ta del av denna bonus måste du först och främst omsätta insättningen en gång, alltså spela 1000kr. Skulle du då vinna det spelet och sedan vilja ta ut dessa bonuspengar går inte det. Du måste omsätta bonuspengarna 6 gånger innan 90 dagar passerat på spel som har över 1,50 i odds. Det finns alltså stor, stor risk att du kommer att förlora det innan du kan ta ut något. Det ska dock nämnas att detta är en av de bättre insättningsbonusarna, det finns betydligt mer luriga. Hos bet365 kan du verkligen tjäna på denna bonus vilket är mycket svårt hos de flesta spelbolag.

Det finns dock de spelbolag som sträcker sig högre och bättre. “Expekt” har en insättningsbonus som är betydligt mer attraktiv för kunderna än något annat spelbolag. Du får som ny kund ett riskfritt spel på upp till 1000kr. Ett riskfritt spel betyder att du får tillbaka pengarna du spelat om du förlorar spelet. Skulle du vinna behöver du inte omsätta pengarna några gånger, som du behövde hos bet365 och hos nästintill alla andra spelbolag. Du kan alltså sätta in 1000kr, spela dessa på något spel, och sedan ta ut 1000kr om du skulle förlora eller ta ut betydligt mer om du skulle vinna. Du kan alltså inte förlora pengar. Expekts insättningsbonus fungerar alltså på det sättet som alla spelbolag marknadsför sina insättningsbonusar på, skillnaden är att de inte har några halvt dolda krav.

Lycka till med ditt spelande. Läs på noggrant innan du går på spelbolagens luriga avtalsvillkor. På oddsbonusar.se beskriver de mycket väl de olika villkoren och de olika kryphålen hos respektive spelbolag. Se till att ”lura” spelbolagen istället för att bli ”lurad” av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *